090731

vaknade runt 11 och fixade mig riktigt snabbt idag. Jag och thelma möttes på mitten nångång och gick till henne och pratade, vi gick till ica och gjorde oss fetare och satte och sedan och små snyftade till p.s i love you hemma hos mig!

Bara föratt Thelma fick bli modell för en dag i veckan kommer dom bilderna för jag tycker dom är så himla fina!

    

jag tror jag gillar 3,4 bilden bäst men alla är super fina :d
vilken gillar ni bäst?

tryck dom så blir dom större ;) ...... ELLEN!

090730

nu sitter jag här och pratar med Evelina på andra linjen. vi sitter och pratar om lägret :D.
Idag på fm va det ju super väder så jag typ sprang ut och satte mig i solen.. Nångång vid två va jag så varm så jag trodde jag skulle dö, så jag,Ellen & Emma stack iväg och badade. Riktigt kallt!
Vi satte oss sedan utanför ica och käkade glass, fick skynda mig hem för att jag och mamma skulle till giraffen för att köpa lite grejor. hittade lite saker!
& nu har jag och Jessica pantat pantburkar och ätit nutella så nu känner jag mig "lite" stooor. Så måste typ ut och springa imon, men bara kanske , hehe(a)

pusshej

090729

Vaknade hos ellen med henne och agnes. Jag såg att det var skit fint väder men ellen och agnes segar och jag får ett slags panik. kände mig tvungen att komma ut och sola! det tar ett tag men jag får upp dom och vid halv ett är vi vid stranden, en timme senare går solen i moln -.- , är det inte typiskt? vi åker en sväng förbi affären och jag köper en tidning!

Runt halv åtta möter jag Agnes,Ellen & Emma. Emma hade varit i tunisien och va ju inte lite brun? ne ne . vi badar och börjar åka hemmåt. på vägen hittar Agnes och Emma världens körsbärs träd så vi börjar plocka för fullt. myspys!
vet ni om körsbärs fläckar går bort (a)?

          
            wiiiiiiiie                          vad gör man inte               hehe typ visar jao
                                                    för körsbär?                   men ln o agnes blev
                                                                                                    så söta  :D

090728

gårkvällen blev väldi gt lyckat, vi kidnappade julia och hon anade ingenting. Hon trodde vi va påväg till stortorget, men icke sa nicke! Vi va hos Ellen och när hon öppnade dörren så blev det ett riktigt "surprice" välkommande! Massa blå vita ballonger kastades på henne. Vi åt och hon fick två avskedpresenter av oss när vi tittade på film från när vi spelade potatiscupen! Eftersom jag och Agnes skulle sova hos Ellen så var ju vi kvar. Julia va kvar till tolv och enda tills dess spelade vi med andra ord. Till ca halv fyra satt vi bara och pratade. Riktigt mysigt. några bilder kommer här:




agnes, jag, ellen!




julia goes wild :D



thelma , emelie , eve va på topp (y)!



tårtan, gjord av agnes,ellen och mig
det är ju inte utsidan som räknas (a), hehe

puss!


090728

nu är det ny blogg igen -.- , men det är bara för att jag så gärna ville ha blogg.se
aja nu ska jag inte byta mer.
Nu sitter  jag iallfall hos ellen och snart kommer hela handbollslaget, bilde roch vad vi gjorde kommer. Men nu ska jag va lite social och platta håret :p
puss