valborg :D

hade inte mer tid att uppdatera igår. Men jag va iallafall med agnes och vi bestämde en massa sen blev det ju friskis och det va jätte jobbigt, hehe! Men på tisdag ska vi på värsta passat typ "utmana ödet".

Idag va ju skolan kort så har varit hemma en timme eller nått nu, men det är ju valborg så blir ingen mer uppdatering idag för kommer inte ha tid till datan liksom :D :D

Kommer antagligen bilder imon!


torsdag snart fredag :D

ska iväg till skolan nu.. Efter skolan ska jag va med agnes och sen vidare till friskis med ellen,natta och johanna .. & om agnes orkar med det tror jag ju inte att hon gör :D

outfit idag .



tråååk

det blev stan som jag sa. köpte några saker faktiskt, men eftersom min kamera är hos agnes så får ni bilder på det imon. trevligt trevligt va det på stan, hahaha!Kom hem och har städat hela mitt rum, jag är verkligen hur duktig som helst. Helt tråkigt inlägg för har inget roligt att säga och inga bilder........ hejdå! :D


onsdag (y)

hemma från skolan för ett tag sen.. Slutade tolv :D 
har hunnit äta hur mycket som helst. Gått igenom en so redovisning och snart ska jag tillbaka till skolan och möta ellen,natta & mina sen ska vi in till stan. Jag skriver mer ikväll om jag inte har bättre saker för mig. puss <3


wiiiiiiiiiiiiiiie

har precis varit och tränat nu, gick skit dåligt men lika glad är jag för det men gladast är nog räven hejhåå nanana... vi pratade lite med johanna om valborg och det känns som att det kommer blir så sjukt kul! :)

LIVET LEKER, allt är så jäkla bra asså : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mmmm marabou polka <3

kom precis in, glömde nyckeln i skolan och fick vänta tills mamma kom hem. Nu pluggar jag so och ska snart iväg och träna med ellen & natta! Helt ointressant inlägg men bättre än inget :cool:

ifall man är utelåst...


happppppy :D

jag tränade friskis med ellen igår och sen åkte jag inlines med henne,lisen och emma! jätte lång runda faktiskt, va helt slut när jag kom hem så då tittade jag bara på någon sorglig film med mamma.

Idag va det skola.... Efter orgenteringen som jag och agnes är så himla bra på fick vi sluta och vi åkte in till stan. Hämtade ut några bilder och köpte en tröja och ett par leggings som ni kanske få bild på senare. Kom hem och åt sen stack jag och lisen ut och åkte inlines.




några bilder från skolan idag! 


sunday with sun (h)

har itne hunnit blogga, jag hinner inte nu heller egentligen men det får bli snabbt och bildlöst inlägg.

Igår träffade jag agnes på kvällen med inlines, hehe vi åkte värsta motions rundan och hade det allmänt mysigt! (y), vi blev så trötta så vi satt på en parkbänk och dog men sen kom nico och räddade oss och skjutsade så det gick lite snabbare eftersom agnes hade cykel :D.

Idag gick jag upp vid åtta för jag och emily skulle stå loppis, hehehehhehe allvarligt jag fick ihop skit mycket så nu är man lite rik då! Nu ska jag snart iväg och träna friskis med ellen så vi hörs väl ikväll! :)


its a beutiful day :D

jag och agnes vaknade rätt tidigt idag. Vi tittade lite till på anna pihl, duschade och sånt! hon åkte hem nån gång vid halv ett och nu har jag precis åkt inlines med lisen. Jag ska ta nått att äta och titta lite till på anna pihl innan jag sticker iväg och träffar agnes och träffar några :)



fridayyy

dagen har varit kanon. Skoldagen var kort, jag och agnes åkte in till stan direkt efter en snabbis.. Jag köpte smink och fixade min klocka sen åkte vi direkt hem till agnes med jordgubbar i högsta hugg! Haha, vi gick iallafall till oliver sen och försökte skrämma han men det gick inte så bra, sen hade vi ett allvarligt snack men nu är detf fixat och klart :) Åt grillat innan vi åkte till pviken och va där med massa coola människor ! :cool:


påtal om coola, precis nu ser vi ut såhär.Vi är trötta och äckliga och ska lägga oss och titta anna phil nu :D


snabbt

va med agnes innan, vi pluggade, åt och titade rosa the movie! seriöst jagär kär i wille, så underbart gullig!
Åkte iallafall och tränade på friskis med ellen lite senare. Och nu har jag rensat alla mina gosedjur i källaren :D


en nästan vanlig onsdag (y)

skolan idag va helt okej inte så många lektioner. Slapp friluftslivet så jag och agnes åkte hem till mig och åt gammal kinamat och brändabacon, super gott verkligen -.-. Vi tog en massa bilder och sånt. Sen blev det handbollsavslutning i nybban, haha inget speciellt :) . Nu hade jag tänkt städa lite och måla naglarna!

En cool video på mig och agnes, vår nya favorit låt :


tisdaaaaag

ingenting kul i skolan. Ellen följde med mig hem en liten stund efter skolan och vi fixade en facebook grupp, coola som vi är :cool:! Sen bakade vi kladdkaka också.. Sennu skulle båda iväg och snart blir det utvecklingsamtal och senare kinamat med mamma! hoho :D  


kajsis (:

har varit med kajsa nu , vi åkte inlines och åt tårta, yummmmi! Nu ska jag ta mig nått att äta innan jag ska ut och gå med agnes som tydligen inte skulle åka på sin lilla resa för vulkanen, yeeaaah :D





måndag.....

igår blev det ingen ut och springa istället åt jag munkar med agnes, hehehe! Hon åker ju iväg så fick säga hejdå till min älskling :( .... På kvällen tittade jag bara wallander med mamma.

Nu är jag hemma från en rolig skoldag faktiskt, ska träffa kajsa sen! vi hörs :)


pluggis

igår blev det ju att träffa ellen och emma en stund på kvällen vi tittade på nån konstig film och alvin och gänget2, shit så sötaaaaaaaaaa. Jag förstörde mitt godisförbud igår också men det va ju bara en gång så det gör ju inget. När dom hade åkt hem tittade jag rosa the movie.

IVaknade vid halv elva typ och jag har pluggat sen dess, jag är så himlans duktig, ska nog ut och springa sen också bara för att jag är så duktig! :D

två bilder från igår:


lördag

kom hem för några timmar sen , vi mötte ju killarna och vi vann hoho! fikade lite och sånt innan jag åkte hem. Ska iväg och äta nu sen ska jag träffa ellen och emma och ha lite mys med dom. Kommer kanske nått inlägg ikväll. PUSS :D


bilder! (y)

igår blev det jätte mysigt. haha vi grillade och sånt, seriöst jag åt så mycket så jag trodde jag skulle spricka. Sen gjorde vi lite annat. När jag kom hem tittade jag rosa the movie en fjärde gång denna veckan :D

nu ska jag snart iväg till sporthallen på avslutning där vi ska möta gossarna, riktigt roligt!







(:

nu har jag stor städat mitt rum och mublerat allt som går! Nu har jag bytt om och ska snart åka tror jag, eller nej jag vet.

Ha en bra kväll allihoppa :DDD



fredag = helg :DDD

hemma från skolan och har precis ätit tortellini, min favvo! :D

Ikväll blir det grillning med några tjejor hos agnes, tar antagligen några bilder som ni får se sen. Men nu ska jag nog städa mitt rum och sen hoppa in i duschen innan klockan blir sex!


www.kkallesrandiga.blogg.se

det blev ingen uppdatering igår hade fullt upp. Jag va iallafall med agnes och vi bakade 130 bullar, slå den ni! Det tog iallafall hela dagen vi hann bara titta lite på tsatsiki och åt några utav de fina bullarna som är till avslutningen på lördag.

Nu ska jag snart iväg till skolan, går bara till ett så kommer hem om bara några timmar. Ikväll ska jag och några grilla marsmallows eller i mitt fall får jag väl grilla grönsaker eller nått eftersom jag har godisförbud, haha lyckat sarah!



ja, två bilder från dagen kan ni väl få :D!


modehuset

hemma från en nästan heldag på modehuset med agnes. mysigt!Vi har gått runt i alla affärer 100 gånger och hittade då två leggings,klocka,nagellack,smink och självklart glass ute i solen! :D .. Jag tycker ni ska anteckna att vi gick hem från modehuset till agnes där vi började titta på tsatsiki men vi hann inte så långt. Nu är jag hemma och ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på film!



agnes <3

har precis duschat och just nu kör jag på ansiktsmask. Har varit med agnespagnes idag, vi har tittat linaskvällsbok och bakat kladdkaka och pratat på om allt! Efter hon gått va jag så duktig så jag städade mitt rum, slängde ut en massa kläder och duschat och sånt. Nu ska jag va ännu duktigare och stryka för lite pengar sen blir det desperata hemmafruar!


ja, är man bra på kemi så är man! (y)


sovmorgon

sovmorgon idag och jag är faktiskt pigg för en gång skull :DD!

hur snygg som helst verkligen, jag dööööör :

egypten 2010

nu kommer egypten bilderna bara för att jag är så otroligt snäll!








långt ifrån alla men några får ni iallafall njuta av, haha -.-

tröttttt

hemma från skolan.. hehe sitter hos lisen och dricker mjölk! vi ska baka kladdkaka snart och jag måste plugga matte. Om jag orkar ikväll så kommer egypten bilderna upp eftersom min kusse vill det, men det är sånt man märker! :D



handboll

har bara varit handboll hela helgen. Igår spelade vi gruppspelet och vann tre av fyra matcher det gjorde att vi fick spela semifinal mot växjö idag som vi vann och sen final som vi förlorade.

Men en andra plats till oss och alla var riktigt bra! :D



bilderna är från rödspette som vi spelade förra veckan (h)


:DDD

sarah börjar blogga igen! (h)