nyår!

tänkte bara säg gott nytt år!

Vi hörs nästa år ! <3

handla!

nu ska jag iväg till citygross med några för att inhandla allt tills imon! kommer ta ett tag för vi ska göra värsta trerätters. men vi hörs väl senare iallafall :)


födelsedagsfirande

har haft fullt upp dom senaste dagarna så har inte hunnit bloggat.

Igår firade jag iallafall min födelsedag med mina finisar. Vi spelade lasergame, åt , spelade spel, åt ännu mer, åt ännu lite mer.

Tack för mysig kväll! <3



GODJUL!

det blev ingen blogging i onsdags som jag sa, men sånt är livet hehe! Det va iallafall jätte kul förutom att jag blev så mätt så jag trodde jag skulle explodera!

Idag fick jag gå upp tidigt för jag skulle till mormor och morfar i nybro och julbaka! super duper mysigt förutom att när jag skulle hem va tåget försenat så jag fick stå och frysa ihjäl ett tag. När jag kom hem åkte jag och mamma direkt till conny och åt och då va jag ju självklart tvungen att gå hem när det va storm för jag och jessica skulle ha julmys! Och det blev det, jätte myspysigt! :)

Men nu är det julafton och jag har inte tid att blogga mer, men god jul på alla! <3


julavslutning

jätte mysig julavslutning idag! :)

Träffade emil direkt efter när vi hade slutat idag. Nu har jag gjort mig iordning och ska snart iväg och äta på resturang med thelma,jocke & erik, hoppas på en mysig kväll för att få en bra början av lovet! Vi hörs lite senare ikväll tror jag väl! hihi


-14 grader inte okej..

sista riktiga skoldagen för detta året är överstökat! känns hur skönt som helst, + att vi börjar vid 11 imorgon och slutar vid 1!

Idag har jag iallafall gått på stan med klaris, och jag hittade både nyårklänning och en annan klänning som jag inte vet varför jag köpte, men funderar på att kanske har den imorgon. Nu ska jag göra varm oboy och gosa ner mig i soffan och sätta på en film!


hata denna förbannade måndag..

i skolan idag gjorde vi nästan ingenting förutom på matten där vi va tvungna att jobba!

Ellen följde med mig hem efter skolan för vi skulle göra en riktigt kladdig kladdkaka, men lyckades vi? nej den blev hur torr som helst så nu är hela vår vecka förstörd pågrund av detta! surt

Snart ska jag och mamma och hälsa på några också, inte seciellt kul det heller...



tjejkväll!

jag ska börja blogga igen! Har inte riktigt hunnit den senaste veckan :)

Igår blev det iallfall tjejkväll med några underbaringar! Hände lite lustiga grejer och man visste inte om man skulle skratta eller gråta! Men annars va det en mysig kväll. Lina sov här och idag vaknade vi vid elva och lina tvingade mig upp för att vi skulle hem till henne för jag skulle få se deras nya hus och sen skulle vi in till stan. Hon fick med mig och nu är jag hemma och har precis sett em finalen i handboll, en andra plats för sverige iallafall! :D


lina & jag igår <3


måndag -.-

skolan idag va väl som vanligt. Har pluggat och nu har jag precis träffat emil. Men nu ska jag óch mamma till mormor och morfar! ska uppdatera bättre i veckan lovar jag! :D