toooooorsdag

hemma från en lång skoldag men faktiskt helt okej rolig. Nu ska jag ta nått att äta och sen plugga sönder för att hinna till träningen vid halv sju! När jag kommer hem får jag se min älskade jonathan på idol, igår va jag på väg att börja gråta för att han nästa åkte ut....


härlig onsdag

matchen vann vi igår med 32-3. Vi som brukar spela lika mot mönsterås, aja!

Idag va skolan kort så jag och thelma åkte först hem till henne för att äta mellis och sedan tog vi bussen in till stan. Vi fikade och hade allmänt mysigt. Fick med mig en skjorta som jag visar någon dag. Nu ska jag bara plugga lite sen blir det tvn hela kvällen. puss :)


morgoninlägg

hinner med ett inlägg nu på morgonen. Dåligt väder idag också men jag tycker bara det är mysigt just nu.. Efter skolan kommer ju lina och sen blir det träningsmatch mot mönsterås som jag sa igår.

Nu ska jag cykla iväg och möta thelma för att sedan gå i skolan ända till halv fyra idag! Jag överlever....


outfit måndag


plugg

hemma från skolan! Inget roligt alls och det blir inte det heller för nu ska jag sätta igång med att plugga. Får hitta på nånting att göra ikväll för annars lär jag ju ruttna bort!

Imon ska vi spela mot mönsterås och innan det ska jag träffa lina så då lär det inte bli så mycket uppdatering, men får försöka hinna nått iallfal! :)

beställt!



helgen

i fredags gick jag på stan med kajsa efter teatern. Ingen hade pengar så vi satt mest och pratade. Va tvungen att möta upp thelma och jessica rätt tidigt för vi skulle köpa allt till kvällen eftersom vi skulle överraska lina för att hon har fyllt år: Vi lagade tacos hemma hos thelma innan vi åkte till lina. Vi fixade allt och när hon kom hem stod vi och gömde oss med en massa balonger och sen överraskade vi henne. Kvällen blev riktigt lyckat :)

I lördags fick jag sätta klockan för jag och agnes skulle spela cup med 96. Det va faktiskt riktigt roligt. När det va slut fick jag skynda mig hem för att lina skulle komma. Vi åt och sen stack vi och träffade några och tittade film. Kom hem nångång och då pratade vi bara innan vi somnade.

Idag har jag bara hunnit göra pannkakor med lina sen skulle hon hem. Nu sitter jag här och ska snart börja plugga och ikväll ska jag hem till mormor och morfar,mys! :d


shopping

igår va dagen som vanligt, eller skolan va som vanligt. När jag kom hem åt jag toast och pluggade sen va det bara att stressa sig till träningen som va jätte rolig! Jag och isen dröjde oss kvar i duschen och kom hem när idol va slut. Men snäll som mamma är hade hon spelat in det!

Idag va skolan kort men jobbig, åkte hem och tog nästa buss in till stan för att träffa mamma. Köpte riktigt mycket faktikst. Vi hann med både stan och modehuset och att ära på ikea. Har suttit och tittat idol nu men ska snart lägga mig i sängen och läsa, är dö trött! Hörs imon :D



bootsen ser ut som pippi ångstrumps skor på bilden, men jag tycker dom är finare i verkligheten sådeså!


skoltrött

är hemma från skolan. inget roligt alls.. Men nu ska jag göra pannkakor som jag hoppas gör mig på bätte humör för ikväll ska jag och agnes iväg och träna småttingarna i handboll. Jobbigt men roligt! Innan klockan hakv sex då agnes kommer och hämtar mig ska jag hinna en massa så det är bäst att jag sätter igång direkt! puss


smoothie!

Filmen igår va alldeles för dålig. Men innan åt vi iallafall på thai silk och va hos jocke en stund och det va mycket bättre än filmen.

Idag har jag hunnit att städa hela min garderob som inte va det roligaste, men när jag va klar cyklade jag iallafall till lisen där jag sitter nu och vi har gjort hallon och blåbärs smoothie, hur gott som helst! Nu försöker vi plugga fast det går inte så bra utan har målat grafitti naglar istället. Nu är jag dö hungrig så ska sno lite chips av lisen. mohaha! :)


saturday

igår träffades jag och thelma och hyrde film och köpte vindruvor. Åkte hem till mig och tittade på filmen! Jag åt och tittade idol sen gick jag och thelma och träffade oscar och vi gick och pratade.

Nu har jag tittat på min älskling jonathan från idol 10000 gånger och snart kommer nog thelma och vi ska baka chokladbollar :).. Ikväll ska jag,agnes och oskar på i rymden finns inga känslor på bio!

Ha en bra lördag :D


äntligen fredag!

När jag kom efter matchen i tisdag dog min data så ha inte kunnat skriva nånting och även om jag hade haft internet hade jag nog ändån inte hunnit skriva för det har verkligen varit fullt upp.

Matchen i tisdags mot växjö gick iallfall bra och vi vann.I onsdags blev det stan med lina, köpte en tröja och öronhängen för bara 32 kronor, smart gjort av oss! Mamma och jag åt på zorbas som va hur gott som helst och på kvällen va jag och thelma ute och gick.Igår slutade jag sent och träningen började tidigt. Träningen va helvetet, aldrig varit med om något liknande, men ja det va ju skönt efteråt iallfall....Nu har jag precis ätit och ska snart iväg för att träffa thelma!

HELG!:D


skoldagen avklarad

hemma från och sitter och äter rostat bröd med oboy. Ska snart sätta igång med plugget men tänkte vara snäll och skriva ett inlägg innan. Vid halv sju är det träningsmatch mot väsjö och det ska faktiskt bli riktigt kul. Kanske hörs ikväll eller imon, vi får se! puss :)


jessica <3

skolan idag va faktiskt helt okej. Vid tre åkte jag till jessica där jag har spenderat min dag. Vi har ätit nudlar och munkar, spelat yatzy och goldminer! Nu är jag hemma och har precis varit ute och gått med mamma. Imorgon är det pluggdag som gäller innan det är dags för träningsmatch mot växjö! :)


en bild från idag från jessicas blogg!


helgen!

igår träffade jag lina och vi pratade lite om språkresa, sen åkte vi till oscar och oliver och tittade film. Jag åkte hem och åt paella och tittade oth men åkte senare till thelma och linda för att titta remember me men det gick inte så bra det blev mest prat :D!

Nu ska jag iväg på kickof med handbollen hela dagen!


drar mig till skolan