första dagen efter lov

nu är lovet slut och jag känner mig inte alls mer pigg än innan lovet, men sånt är livet! Hela min söndag spendearde jag med min emil. Vi åt våfflor, verkligen gudomligt gott, hehe.. Men nu är det inte söndag utan det är måndag, och idag har jag bara varit i skolan och typ tagit med mig skolan hem för att plugga, snart ska jag och mamma ta oss till mediamarkt för att köpa en såhär mobilstrumpa eller ja vad man nu säger, eftersom jag har fått använda en vanlig strumpa dom senaste dagarna, inte sådär jätte fresch! Men vi höres :)


iphone

hemma från stan. Fick med mig jeans shorts,väska och iphone skal hem.Nu ska jag äta och fixa lite grejer och sen iväg till Kajsa för lite mysiskväll med tjejerna. pusssis


jessssspan

nu ska jag och min fina vän jessica snart ta oss in till stan för att slösa lite pengar. Vi hörs väl antagligen lite senare. Ikväll ska jag och mamma fixa en massa grejer som tex att beställa min iphone och jag ska välja gymnasium. Annars vet jag inte, kanske träffar jessica, who knows!?

momo och mofa

igår va jag på stan med kajsa och senare på kvällen så kom jessica och thelma!

Idag fick jag sätta klockan på 09.30 för jag ska snart ta tåget till momo och måfa i nybban. Vi ska säkert baka,äta och spela kort som vanligt, hihi. Ikväll är det träning också och då ska vi spela mot killarna. Direkt efter ska jag och mamma åka och titta bio. Så vi hörs inte mer idag, men imon gör vi nog det! ciao


mat mat mat

vaknade nångång i morse, och så va mamma jätte gullig och gjorde pannkakor åt mig sen gick vi en runda. Vid fyra ska jag iväg och äta på zorbas och titta bio med min barndomskompis emily, myspysigt! Senare ikväll kommer thelma hit så ska vi titta på pearl harbour eftersom alla säger att det är en riktig snyft film, och det gillar vi hihi! heii svejs :)


snyft, sitter här i min ensamhet och äter mango


lite mer mmm i livet

vaknde nyss, LOOOOOV! lit smått skönt sådär ja
Igår va det fullt upp hela dagen. Diekt efter skolan åkte jag och thelmin till stan för att köpa present till tildis. Sen åkte jag till emil där jag fick se massa kort från när han va liten, naaaaaaw så söt! Så missade jag bussen som jag skulle ta till tilda... När jag väl va hos tilda hade vi tjejer en jätte mysig kväll med massa mat! hehe


yooo

yessss! perfektaste dagen att va sjuk på.. Jag som har prov idag och imon, sen är det lov och veckan efter har vi tre prov! jobbigt läge.
Jag har iallafall försökt plugga så mycket som det går och nu ska jag snart gosa ner mig med min fina nalle som jag fick av emil med popcorn och titta one tree hill!


outfit från i tisdags


plugggggis

åhh work work!
skolan va blabla inte rolig, men på hemkunskapen gjorde vi massa bakelse! mumsfillibaba
Nu har jag plugga ett tag och ska fortsätta att göra det hela dagen, för imon är det spanska prov och på fredag är det soprov, gutt? näää men sen är det lov iallafall!


underbara vän


snart lov

helgen blev inte alls som jag skrevmen jag orkar inte berätta vad jag gjorde istället!

Igår va det ala hjärtansdag och den spenderade jag med världen underbaraste emil!

Nu har jag nyss kommit hem från skolan och ska sätta igång och plugga innan träningen som jag inte alls är sugen på, men det blir säkert bra! jajaja nu ska jag äta nått också kom jag på ciao :)


fredagsmys

helg nu! Har varit fullt upp med massa nationella prov och träningar i veckan.
Men nu är det helg och jag ska verkligen ta det lugnt och sova denna helgen, men nu ska jag snart till thelma med jessica för att titta sorgliga filmer och sen sover jag där! Imon ska jag in till stan med mamma och sen träffa emil hela kvällen och på söndag blir det gymmet och solning + massa med plugg!