onsdag och helg

igår alltså i tisdags så träffade jag emil efter skolan och på kvällen va det träning. Men det bästa med hela dagen va när jag kom från hem från träning och min snälla mammis hade gjort värsta fikat med smoothie och goda mackor och allt, snällipällis är hon!

Men nu är det idag och skolan va kort så det va lugnt och eftersom det va sista dagen i skolan denna veckan kändes det mer än bra hihih. Nu sitter jag och skriver på mitt so arbete men jag kommer ingenstans jag bara sitter här som ett fån.. aja ikväll ska jag på bio med några sötisar, vi ska se hur många lingon finns det i skogen som lisen säger! Vi höres imorgon på min första lediga dag naaaaajs ;)

glassiglass


pusselipussar

hallådär, skolan va som vanligt och vid halv tre åkte jag in till stan till min lisenfisen för att shoppa lite summerclothes, gick väl helt sådär okej vi hade det mysigt iallafall! Nu ska jag lägga mig och gosa med min fina nallebjörnis som jag fick av min älskling så jag inte saknar han allt för mycket! Sovgottis :*


mina små kycklingar

känns väldigt super duper gutt att ha vunnit serien och varit helt obesegrade alla matcher. Nu är det bara att tagga till berlin som äger rum om tre veckor hihiih! :*



friday night

känner mig helt övergiven.. Alla mina vänner är i kolboda och min pojke lanar så jag sitter här i min ensamhet och gråter, typ! men jag klarar mig, jag hade tänkt och titta one tree hill och käka godis hela kvällen och det funkar faktiskt det också :)
Imorgon ska jag va med klaris och på kvällen ska jag träffa min älskling och på söndag ska jag spela match. Sen måste jag försöka få lite tid till plugg men det är inget som är säkert! ha en bra fredagskväll iallafall<3


sjukling

nu har jag varit sjuker sen i söndags och jag är väldigt trött på det, jag har säkert tittat på 100 filmer och det är inte underhållande längre. Så jag håller tummarna så hårt att dom går av för att jag kan gå till skolan imon! Förutom att jag är sjuk så känns det som att våren är på väg, wiiiiiiie på det!
heiidå 


handball

har fullt med handboll hela helgen. najsigtpajsigt skulle jag säga! men helt slut har jag varit hela dagen i skolan, tråkigt! Nu städar jag mitt rum eftersom mina fina husdjur dammråttorna typ har tagit över.. Jag ska laga mat idag också, värsta duktigt, adios chicos!

lite sådär halv gammal bild från danmarken