handboll

BAJS PÅ HELA DENNA DAGEN ASSÅ!
men ska snart iväg och träna handboll som jag inte heller är sugen på men får hoppas på det bästa! :D

måndag......

ska iväg till skolan nu. JAG DÖR! orkar verkligen inte, tur att det är sommarlov snart iallafall. Kör på mjukiskläder bara för att vara lite cool -.- ... DÖ.................................


:D :D :D :D


lisens och min favvo (h)

morsdag <3

haha igår tog vi det bara lugnt och så :)

Nu har jag nästan fixat klart mig och ska plocka blommor med jessica till mamma eftersom det är morsdag sen ska jag träffa lisen,jocke & erik. & ikväll kommer mormor och morfar och äter så det blir antagligen dålig uppdatering idag också men hinner inte sitta vid datorn. puss :D :D



just nu (y)

saturday

igår åkte jag till kajsa där hon,jessica,nathalie,sandra och thelma va! Vi käkade och tittade på två skräckisar..

Idag vaknade jag rätt tidigt för jag skulle fixa mig till konfimationen då. Den va helt okej, åkte hem till lisen. Vi åt spelade fotboll och sånt. Nu ska jag snart träffa henne igen och vi träffa jocke & erik. Hörs ikväll eller imon får se när jag kommer hem :) 

ha en bra lördagskväll!  


konfimation

har skit bråttom ska iväg och titta lisens konfimation och ska möta upp några vännor klockan halv så vi får bra platser i kyrkan :cool: . berättar mer om imon senare. Slänger upp en bild på outfiten när jag ändå håller på :



o u t f i t


mintgrönt linne -ginatricot
jeansshorts - vero moda
randiga leggings - bikbok

hajk..

varit på hajk nu. helt okej har det varit men jag känner mig inte hemma i skogen asså :( .. Men försöka välta kor va ju ändå en aning kul. Kom hem efter typ två timmars paddling och nu har jag duschat och börjat fixa mig för tjejkväll hos kajsa! Vi hörs ikväll eller imorgon :)


enda och coolaste bilden :cool:


jessyys

hemma från en rolig dag. Efter att vi hade klättrat på friluftslivet träffade jag jessica och gick på stan med henne. Hittade lite grejer till skolavslutningen som ni inte får se.. hehe :D! När jag kom hem blev det att packa väskan för imon för då blir det att bo ute i vildmarken med friluftslivet, jippie -.- . Köpte lite godis med agnes också så man inte dör efter typ 3 minuter ! (n)


o u t f i t


tröjan - ginatricot
rosa högkjol - ginatrcot

goodi goodi!




hejhopp:-D! Skolan idag va helt okej föru...

hejhopp:-D! Skolan idag va helt okej förutom att vi slutade kvart över tre. Skyndade mig att äta hemma och nu sitter jag på busshållplatsen och väntar på bussen som jag ska åka med till stan :cool: i stan ska jag träffa mamma och fixa lite olika saker. Men vi hörs när jag kommer hem :-)


o u t f i t


blommigt linne - ginatricot
leggings med detaljer (hästleggings?) - ginatrcot
svart kofta - ginatrciot


seeeeg

direkt efter skolan kom kajsa till mig och vi åkte till nathalie där vi bakade kladdkaka och tittade skräckis. Kom hem och åt sen vidare för att möta lisen, vi skulle gått en runda men det ösregnade så vi gick hem till henne och segade! Nu är jag hemma och ska titta film med mammut innan jag somnar! :D


ny header

min blogg ser verkligen inte fin ut nu! Men en finare header kommer så fort jag har tid :D

mondaymorning

åkte till pviken med lisen,jocke och erik sen igår också och när jag kom hem blev det wallander. Dog det va jätte läskigt :( hehe!

Nu ska jag iallfall väg till skolan, hörs :)


gammal men braaaaaa!


jeansjacka - vero moda
volang linne - new yorker
rosa leggings - gina tricot


fint väder!!!! :D

igår först åkte jag och ellen till kattrumpan men vi ville bada på pviken så vi tog med oss folket och åkte dit. Kom några fler och vi badade, kallare än innan! Sen åkte jag,ellen,lisen,natta,emma,josse & emelie till mcdonalds coola som vi är. Jocke & eric kom och vi ja jag vet inte vad vi gjorde men jag lyckades göra så jocke grät för jag skjutsar ju så himla bra (y) .. Vi åkte till dom sen cyklade vi hem.

Idag vaknade jag tidigt för ville sola, hehe! Men orkade inte det så lisen kom och vi cyklade in till stan för att köpa glass. Vi skulle titta på jockes match så vi cyklade till södrautmarken men vi cyklade fel så vi satte oss vid friskis och solade. Sen kom jocke och eric och vi har suttit och pratat med dom :)

Nu ska jag snart träna med ellen & johanna! <3



HAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAH LISEN(H)

hehe

hemma nu.
Härlig lördag faktiskt, ska sätta på en film och sova bloggar mer imon! :)

Har varit ute med ellen en stund och ätit...

Har varit ute med ellen en stund och ätit glass. Strawberry white in my heart<3 .. Vi träffade också lisen och natta och åkte till pissviken och doppade fötterna, men inte alls länge! ;) nu har jag ätit och ska snart möta upp några och sen vidare till pissviken igen. Hehe, ha en bra kväll :cool:


fredagsmys

igår grillade vi oså på kattrumpan. Jag badade för andra gången! Jag är stolt över mig själv :cool: .. Mysigt va det iallafall men finns intså mycket att säga. Om det blir lite finare väder så ska jag ut och sola annars blir det att va med någon.





favorit just nu


vaaaarmt

hemma efter en solig eftemiddag :cool: .. Ska snart ut igen ska bara äta grillat! Jagoch lisen fotade och gick en runda, hade bara shorts och linne och det är verkligen sommarkänslor. Gud så skönt :D! Blir nog inget mer inlägg ikväll men imon så får ni hålla utkik, hehe.





wiiiiiie

vädret ändrades och nu är det kanon väder 22+ :D :D. Ska snart ut och fota med lisen sen ikväll blir det myspviken!


its raining men

hinner med ett inlägg nu faktiskt, är nog bara för att jag kör osminkad och mitt naturliga hår -.- .. Ska snart möta lisen sen blir det en kort dag i skolan, skulle åkt in till stan med agnes men det blir inte så när det regnar så :(. Så då hörs vi nog direklt efter skolan om jag inte hittar nått att göra :cool:




fint att jag ser läskig ut -.-
rosa prickigt linne - bikbok
svarta shorts - hm
mönstrade leggings - lindex


o u t f i t


kort gul tröja - hm
blommiga leggings - hm

inte ett moln så långt ögat kan nå!

skolan idag va rolig bara för att det va super fint väder. Va på ungdomsmottagningen under dagen också.Agnes följde med mig hem after school och vi stekte i solen och studsade innan jag kom på att jag har en teknink uppgift tills imon så nu sitter jag och skriver om glödlampan. Kom precis hem från friskis med ellen & johanna :). nu blir det att skriva tills jag är färdig och det lär inte bli än på ett tag. puuuh va jobbigt! bye <3




fråga mig inte vad jag försöker göra ?


achhhnes

kom till agnes för ett tag sen och vi har pluggat hela tiden. Svenska prov imon och så. Vi ska snart ut och gå som en paus från pluggandet hehe :). Vi hörs mer när jag kommer hem men då bara måste jag städa mitt rum också men hinner säkert med ett inlägg iallafall ! :D 
 SÖTASTE BILDEN PÅ LÄNGE! HAHAHAHAH :D:D:D:D:D
hehhehehehe.... gammal kan jag tro att den är också (y)


soligt

skolan va helt okej idag bara för att det va fint väder! efter skolan följde jag med lisen hem och pluggade lite sen åkte hem och åt min favvo sen tillbaka till lisen. Mötte sedan upp ellen,johanna,thelma & natta för att åka till friskis. Vi doooooog på boxningspasset seriöst det va hur jobbigt som helst! :cool: Nu är jag hemma och har precis tittat desperata hemmfruar. Nu ska jag plugga lite innan jag somnar :)


randig t-shirt - hm
beiga jeansleggings - vila


hehehe

hallu, igår lyckades jag att mobilblogga från momo och mofa.. Vi hade det super bra! Målade och sånt så nu är man inte lika fattig längre :cool: . När vi kom hem från öland åkte vi in till modehuset. hittade ingenting -.- . Ska städa rummet nu innan wallander, skola imon också, jippie! (n)





Hej bloggen! Nu har jag och agnes jobbat h...

Hej bloggen! Nu har jag och agnes jobbat hela dagen, målat staketet och klippt gräset och sånt.. duktiga:-D nu ska vi gå ner till vattnet och mysa.. Hörs Imon, puss<3


Hej

Hej


marabou polka <3

satte klockan idag för att få på någras konfimations asvslutning. Börjar inte bra utan åker till fel kyrka..Men kommer till rätt i tid iallafall! :) Sen skulle jag med bussen men så missade jag den så jag gick hem till ellen istället och vi ittade wild kids sen åkte vi och tränade. Åt hemma innan jag blev för sugen på marabou polka så jag tvingade ellen att följa med, på ica träffade vi josse & jenny ochsen kom thelma också, vi satte oss och pratade om det mesta, kom hem nyss och nu ska jag sova är helt slut ...

Kommer inte kunna uppdatera förräns måndag kväll för jag och agnes ska till min momo och mofa för att måla och få in money, sen sover vi där också! :)


.

hemma för första gången idag :D

varför blir det aaaaaldrig fint väder....

friiidayyyy

hehe igår träffade jag ju ellen en stund och vi tittade skräckis och nån annan film innan jag åkte till momo och mofa, myspys :D . När jag kom hem tittade jag o.c hela kvällen!

Idag vaknade jag senare än vad jag skulle så fick skynda mig för skulle in till stan med jessica men självklart missar jag bussen, men det va en bra dag på stan, hahaha! :). Frächade till mig lite innan jag åt hos conny och sen vidare till maxi för att köpa ben&jerrys med ellen. Vi har tittat talang och nördat oss. Nu ska jag sätta på en film och sova för imon ska jag hinna med hur mycket som helst, så blir nog inte så bra uppdatering.



haha fin glass mustach jo jag vet ....


kortis

igår träffade jag ju jessica. haha vi fösökte sätta upp min studsmatta och efter hur lång tid som helst så gick det nästan. Senare åkte jag till lisen och vi tog det bara lugnt oså.

Nu ska jag träffa ellen sen senare ikväll ska jag till momo och mofa :D


lite ändring..

gjort om i bloggen.. lite somrigt (y)


pictures

 
just nu..




några bilder på mig,agnes & leif :cool:


kort onsdag

inget friluftsliv idag, så slutade vi tolv, känns bra asså (h).. Agnes och vår nya vän leif följde med mig hem och vi bakade kladdis, men hon skulle iväg så nu sitter jag här och lyssnar på värsta sommarlåtarna, längtar! Ska träffa jessica senare ska bara för mig iordning lite :)


tisdag.. hej tråkigt inlägg (y)

förlåt har inte tid med datan längre, men skolan idag va vet inte konstig.. jag hade anfall på matten och började gråta bara för att vår lärare inte hjälpte mig. hehe! :cool: EFter skolan följde agnes med mig hem och vi pluggade järnet och åt maaat. vår favorit. Sen skulle jag iväg på kiibox på friskis med ellen. Vi dog! men det va kul vi satt och pratade med rasmus en stund efteråt så missade desperta hammfruar, aja nu ska jag titta film. puss!


plugg måndag

igår va det skola, jag va stressad för jag kände mig tvungen att plugga? haha :p EFter skolan va jag med lisen och pluggade sönder, seriöst har aldrig pluggat så mycket och ändå kan jag ingenting så nu har jag förstört min sovmorgon med plugg. aja sen va vi med rasmus en liten stund sen åkte vi tillbaka hem till lisen och pratade. Kom hem nån gång då kan ju alla gissa vad jag gjorde...pluggade! Sen somnade jag -.-

d e p r i m e r a d

äter popcorn,pluggar och tittar o.c !
Ska snart äta sen iväg och träna på friskis :)

Inte på humör idag så blir nog inget mer inlägg om inte ellen är överdrivet rolig. .


bild på mig och lisen från i vintras :D

lördagskväll

idag har jag tittat o.c nästan helda dagen.. pinsamt , men hur trött som helst verkligen! Under kvällen har jag iallallafall träffat agnes,ellen,klara & karolina vi har ätit tacos,marrängswich och tittat film. Va ute en sväng också och träffade victor och adam men väldigt osociala så vi gick hem snabbt och tittade sunes jul :cool:
Nu ska jag sova, men vi hörs.



hahah resten va för äckliga för att visa..............


fredagsmys

förlåt ännu en gång hehe....

i onsdags dog jag iallafall inte även om ni kanske tror det, utan jag tog tag i mitt liv och åkte inlines med ellen och till det va vi ju tvungna att köpa ben&jerrys :D . Vi försökte plugga eller så men vi lyckades inte alls.

Igår va det iallafall orgentering i skolan och jag och agnes ägde ut alla totalt asså! :cool: . När jag kom hem va jag som en isbit så jag värde några bullar och tittade o.c , pluggade gärnet till 7 för då åkte jag,ellen & nathalie och tränadefriskis.

Nu har jag precis kommit hem från stan med ellen, najsssigt! Ska bara äta om 2 timmar typ och sen ska jag till ellen för att titta wild kids hela kvällen, vilket liv man kan ha asså (y)


onsdag - dööööd

förlåt för dålig uppdatering men hinner inte riktigt med sånt. Tråkiga inlägg blir det också för att jag tar inte så mycket bilder mitt i veckan för det finns inget att ta kort på, hehe :)

Igår tränade jag med ellen,natta & johanna värsta boxningspasset så man va verkligen helt död efteråt, och då kände vi oss värda varsin ben&jerrys så vi satt på maxi och åt glass, mumsfillibabba!
När jag kom hem blev det bara att titta film.

Idag va skolan ovanligt rolig. inte så många lektioner och vi paddlade kanot. Kul men vääääldigt kallt :D
Nu ska jag plugga gärnet hela dagen. hoppas vi hörs om jag inte dör under tiden..


måndag igen..

igår träffade jag agnes. Vi tittade det brinner och o.c ! Jag va ute och sprang medans agnes cyklade bredvid. När jag kom hem hade mamma köpt pizza som jag åt upp på 1 minut typ. Pluggade lite också innan jag somnade framför tvn.

Idag va skolan helt okej faktiskt. Efter skolan åkte jag och agnes och pantade mina burkar hehe :).. Åkte in till stan sen, fikade och hade det mysigt! Nu sitter jag och skriver på en teknik uppgift. Ikväll blir det nog att ta det lugnt, funderar på att slå en pling till lisen och gå en runda med henne :cool:


tröttis

idag har jag träffat lisen vi har åkt inlines och titta film hela dagen. Sen nu ikväll har vi bakat kladdkaka och lite så! :) Är hur trött som helst så ska snart lägga mig och titta på o.c !