ingen bild idag heller...

skolan idag va okeeej, jag har pluggat fast jag har inte pluggat utan jag har målat sträckgubbar istället typ. Kom nyss hem från träningen nu och vi spelade mot alaget, vi förlorade bara med 20-27 eller nått :)!

Imon är det gymnasidag och eftersom jag och ottilia hade tänkt på samma linje så ska vi gå runt och titta och sen ska vi till stan för att köpa julklappisar.

Hörs imon förhoppningsvis!


momo & mofa

Igår gick jag upp vid åtta för att jag och klara skulle gå i kyrkan hehe, vi åkte skidor dit också! Kyrkan är inte riktigt min grej men vi fick fika iallafall och sen åkte vi in till stan och tittade runt lite sen åkte jag hem och hade adventsmys innan jag träffade emil en stund :)

men nu är det ny vecka och jag är hemma från skolan och håller på att plugga spanska! Jag ska bli nyttig nu verkligen så jag åt knäckebröd till mellis...

Snart ska jag och mamma in till modehuset och sen vidare till mormor och morfar och äta middag där! mysigt :)


julkul

igår efter skolan åkte jag och thelma in till stan. Köpte faktiskt ett par strumpbyxor och ett häftigt linne. Senare på kvällen åkte jag,thelma och emelie på fest, inte så värst jätte kul...

Idag har jag bara tagit det lugnt och tittat på en massa avsnitt sunesjul, lika roliga varje gång! Men nu ska jag äta något sen ska jag ,lina och sofie till emmaboda för att titta julkul! Vi hörs imon eller kanske inte för har välfigt fullt upp :)


training

har inte orkat uppdatera. Snä har det iallfall hunnit komma sen förra gången jag uppdaterade! Nu ska jag snart iväg på träning, och imorgon är det redan fredag!

När jag kommer hem ska jag lägga upp en outfit från i veckan för att ni ska få någon bild :)


gott nytt jul




lasse berghagen!

utvecklingsdamtalet gick super bra, så bra så mamma bjöd mig på resturang och sen hade hon köpt en lånklänning jag har tittat på jätte länge, snäll hon är!
Men iallfall på resturangen när jag och mamma sitter och är hur hungriga som helst skulle jag skämta med mamma att lasse berghagen kom för det va en man som var lik honom, och mamma hoppar till och vänder sig om och säger helt seriöst "men det är ju det" , så jag satt 1m ifrån honom och åt mat, lite smått coolt!


elllllllllllllen


nu är jag hos ellenpellen och vi har ätit hamburgare och tittat på scooby-doo, men jag somnade.. Nu ska jag iväg på utvecklingsamtal, men vi hörs! puss

handboll

väldigt mycket handboll kommer det va nästa vecka alltså :o

tisdag-träning
onsdag-träningsmatch mot alstemo
torsdag-träning
fredag-träningsmatach mot b-laget

inga bilder

jag lovade ju att försöka komma ihåg att ta kort, men det glömde jag! Bion va iallafall super braoch både jag och charita kom ut med varsin bula efter att vi hade blivit så rädda för ormen och bangade ihop, haha!

Vaknade för några timmar sen och har bara hunnit med att äta pannkakor, mumsfillibaba! Vid halv fem ska mormor och morfar komma hit och vi ska äta kroppkakor och senare då ska jag träffa thelma! Nu vet jag inte riktigt jag kanske skulle träffa lisen :)


harry potter!

igår åkte jag till thelma och vi fixade oss sen mötte vi upp tilda sen åkte vi vidare på partaj.

Direkt när jag vaknade fick jag skynda mig att göra mig iordning för jag och mamma skulle åka in till stan för vi skulle köpa handbollsskor till mig, hittade lite annat också! :)
Nu ska jag snart ta bussen in till stan där jag ska träffa charita så ska vi äta resturang och sen se harrypotter!

Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder för er skull! puss


FREDAG

hemma från skolan. HAr inte varit på humör förrän vi fick reda på biologi proven och jag fick vg! Så nu är jag på jätte bra humör, wiiiie! SKa träffa thelma snart så ska vi fixa oss och så till ikväll :) Ha en bra! Vi kanske hörs mer sen! puss


träning

åker iväg på träning! är sjukt peppppppp :D


o u t f i t


slappoutfit
baggyjeans-monki
vit tröja - gina tricot
hade en tubhalsduk också och den är ifårn ullared!

torsdagmorgon

nu ska jag snart iväg till skolan, känner att det inte är någonb bra dag idag! Men iallfall så är det nån idrottsdag och jag ska på friskis. Vi får nog sluta lite tidigare iallafall och då blir det väl att åka hem och hitta på nått innan träningen! vi hörs! :)


o u t f i t


gårdagens outfit
kavaj-hm
tshirt- bikbok
jeansleggings-vila


dagens outfit
tshirt-hm
kjol-hm
randiga tights-bikbok


tisdag onsdag!

jahap igår hann jag inte uppdatera eftersom jag slutade inte skolan förrän halvfyra och då va jag med klara tills jag skulle iväg på filmkväll med klassen! Vi åt kinamat och tittade film :)

Idag va det sista gången på elevensval och jag trodde jag skulle dö när vi gjorde ett styrketest! Det va iallafall sista lektionen och då tog jag bussen in till stan för jag skulle träffa lina & jessica, vi satt och pratade i flera timmar, Men nu är jag hemma och vid åtta blir det bonde söker fru!


ellenpellen

nu sitter jag och ellen pluggar fysik med ellen! Börjar faktiskt kunna lite nu så när ellen har gått ska jag nog ta tag i mitt rum och städa lite, duktig som jag är!
Förresten har helgen varit skit bra! I lördags va det gymnasimässa och det har gjort mig helt säker på vart jag vill gå. Sen hade jag och ottilia saw maraton hela kvällen! Resten av helgen orkar jag inte berätta men det har varit super! :)


o u t f i t


jeans skjortan - gina tricot
svarta leggings - gina tricot

plugga plugga plugga!

oj förlåt, men jag har verkligen intehunnit med bloggen! biologi har varit min bästavän dom senaste dagarna, jag ska verkligen få mvg på provet! Nu kommer snart thelma hit så ska vi plugga ännu mer och kanske gör nånting annat också om vi hinner, haha! Nu tar batteriet slut på datorn så vi hörs lite senare med outfiten för idag! :)


träna småttingarna

jag är hemma från stockholm och allt detdär, men just nu har jag inte någon tid att skriva om stockholm så det kommer ett inlägg och bilder om det imorgon.

Idag fick man sätta klockan igen och jag trodde verkligen jag skulle dö, skolan va iallafall helt okej och efter den följde jag med achnes hem och vi hann bara äta mat innan jag skulle hem och äta för vi skulle ju träna småttingarna och idag va det faktiskt roligt att träna dom, hehe! Nu ska jag ta en dusch och sen sätta mig och plugga..

Vi hörs imon men roligare inlägg!


i stockholm

jsg är i stockholm nu och har det bra, jag orkar inte skriva vad vi har gjort utan det gör jag när jag kommer hem! Nu ska vi iallfall titta beck, mysigt!

mot stockholm!

halloween kvällen igår blev skit kul!

Nu har jag vaknat och börjat packa, måste också hinna städa mitt rum innan tre för då ska vi ut till flygplatsen och sen vidare till stockholm där jag och mamma ska träffa mina kusiner och gå på stan. Kommer hem på söndagkväll. Det kommer inte bli så bra uppdatering men nått inlägger hinner jag nog skriva iallfall! Ha det bra :)


barnvakt

vaknade tidigt idag för jag skulle egentligen till sjukgymnasten men istället bestämde jag att vara barnvakt för grannarna. Riktigt roligt va det för dom är ju så himla söta och att man får pengar för det är ju ett stort plus! När jag va klar gick jag vidare till lisen. Vi har bara segat hela dagen faktiskt. Nu är jag hemma och håller på att bestämma vad jag ska ha på mig ikväll eftersom jag ska iväg på halloweenkväll. Lina kommer hit snart så hon får hjälpa mig! :)


detta har också lisen hunnit göra på mig idag, coolt!


hihihihi

vaknade av att simon dunkade sönder min dörr, för jag hade råkat försova mig hehe! Lte kul faktiskt men nu har han precis åkt och jag städar för att få pengar till stockholm! Ikväll är det handbollsträning + styrka! Men efter träningen ska jag åka till karolina med ellen för att träffa klara och folke! Vi hörs kanske innan träningen om jag blir klas med städningen nån gång!


standag

hemm från stan. köpte inte ett skit eftersom jag ska till stockholm på torsdag och då har jag bestämt att jag skulle spara! Men vi åt iallafall på 4-kök. Nu sitter jag här och ska snart äta, ikväll ska jag och thelma träffa några och spela tv-spel, naaaajs! Så det har varit en bra start på lovet! :)


o u t f i t


stickadtröja -gina tricot
jeans -jc

trehjulingar

bion igår va ä c k l i g, kan inte säga så mycket mer förutom att ingen förutom jag och lina skrek.....fast egentligen va inte filmen det läskiga utan när vi skulle gå från bussen och hem till mig, just när vi går och tänkter på den läskigaste i filmen som cyklar runt på en trehjuling, tror ni inte då att vi ser en trehjuling och sen tänds lamporna. Vi sprang så jag trodde vi skulle dö! Men vi klarade oss och vi somnade ganska snabbt sen när vi kom hem. Nu har hon åkte hem och jag ska börja göra mig iording och sen ska jag in till stan med thelma! :)


bild sen i somras när vi va på ullared!