tidsinställt



fick en fråga dåva.
och svaret är att dom är från cutygross för 25 kronor hahah! :D

saw 7

har segat hela långa dagen, men nu ska jag snart iväg på bio nu med lina! herregud vi kommer seriöst dö... EFter bion sover iallfall hon här så det blir ingen mer uppdatering idag. Nu ska jag åka och jag börjar bli riktigt nervös, hehe (a)


o u t f i t


kvällens bio outfit:
leggings - kosta outlet
skjortan - gina tricot


halloween

lentvå sexiga bilder från igår:


deprimerad

sitter här i min ensamhet och lyssnar på deppmusik, fråga mig inte varför hehe! Igår blev jätte lyckat med mycket skratt när jag kom hem tittade jag myseteriet på greveholm och det har jag även gjort hela morgonen idag. Ska snart ut och gå med mamma och sen ikväll är det saw som gäller, jag kommer dö! Ha en bra söndag, puss! :)


o u t f i t


gårdagens outfit
prickiga strumpbyxor - bikbok
svart klänning - bikbok

modehuset med lisen

ja det är precis där jag har kommit ifrån, fick med mig hem ett jätte gulligt pannband,underkläder och djävelhorn tills ikväll. För nu har jag precis fixat mig färdigt och ska snart vidare till lisen.



saturday

Har precis fixat mig klart och ska snart in till modehuset med lisen,klara & sofie, mest för att lisen vill träffa ola svensson som ska va där idag! Ikväll blir det halloween mys med några hemma hos lisen! Idag ska jag ha med kameran så jag lovar att ta lite bilder! :)


fredagsmys

hejhej! skolan va väl som vanligt, förutom att vi hade två prov :o! Men nu är jag hem och det är höstlov. tusen rummar upp på det asså! Idag kommer simon hit, så nästa inlägg bli väl imon om jag hinner fast det gör jag för eran skull (y) nu ska jag ta nått att äta ciao!


bara fö att kameran är borta..

jeans -jc
transparent skjorta - bikbok
tubhalsduk - ullared


thelmis

det blev ingen träning för ingen kunde, och jag som va pepp! menmen sånt är livet :)

Så istället är thelma här nu och vi ska plugga, fast det kommer nog inte gå.. Nu ska jag gå och slå henne för det är det jag känner för just nu :)




tidsinställtinlägg!

mitt första tidsinställda inlägg tänkte jag skriva nu. Mest för att jag tycker det är coolt.

Men nu sitter jag nog och pluggar so för fullt och om en stund ska jag iväg på handbolls och konditionsträning jobbigt eftersom till och med isrotten har varit jobbig denna veckan.. Men vi hörs väl efter träningen eller imon om jag glömmer om det! puss :)


o u t f i t


skabbbbbbb idag fick jag ju verkligen till outfiten och speciellt outfitbilden.. men jag är trött och orkar inte.sorry!

Men iallfall:
leggings - jc
randigtröja - hm


tar tag i bloggandet!

nu ska jag verkligen ta tag i bloggandet. Skriva varje dag och mycket outfiter bilder och sånt!

Skolan idag va vanligt förutom att jag hade syrka två gånger och jag trodde jag skulle dö + att vi hade styrka på träningen igår också! Men jag klarade 50 i bänkpress,coooolt :) Nu väntar jag på att kajsa ska komma. Men jag har faktiskt hunnit plugga lite också!



en lök bild på köpet också!


bråttom

okej nu ska jag ta tag i bloggandet, fast inte just nu för nu ska jag titta ett oth avsnitt innan jag sticker och tränar småttingarna med agnes! vi hörs <3