goodmorning

det va lyckat igår på zorbas. Jag åt så jag trodde jag skulle spricka. Vi satt kvar där i tre timmar tills dom stängde och vi åkte hem till sandra och spelade med andra ord. myspys :D

Nu ska jag iväg till stranden med några. ikväll ska jag sova över med agnes så är inte säker på att det blir nått mer inlägg!


jessyys.blogg.se

har legat och solat nästan hela dagen förutom när thelma följde med mig och lämnade en film som vi hyrde härrom dagen. Ikväll blir det zorbas för att fira jessica så nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. pusshei! :D


haha bild på mig och jessica från 2007!


bråttom

köpte present till jessica och sen åkte jag till långviken med agnes,thelma,josse och emma. hur mysigt som helst spelade volleyboll och vi ägde ju! (h)

Aja nu har jag inte tid stt skriva med för nu ska jag iväg och bada igen!

PUSS :D


yeyyyy

igår blev det stranden med thelma,jocke och edvin :D! Och på kvällen blev det skräckis med thelma,josse & emma!

Nu ska jag iväg till stan med nathalie för att köpa present till jessica och ska sen vidare till långviken :)

HA EN BRA DAAAAAAAAAAAAAG!


gotland 2010

jag har faktiskt varit på gotland i helgen, ni kan fåp några bilder ifrån det :






midsommar

Igår var det midsommar och det va en aning händelserik, men faktiskt helt okej :D! finns inte så jätte mycket att berätta förutom att det va så händelserikt att jessica fick åka in till sjukhuset, hehe stackarn :D . tio tjejer sov hos thelma sen iallafall och det va en aning varmt men det funkade.

Nu är jag trött men ska ändå dra mig till stranden men thelma. fast inget bad för mig eftersom mina sår måste läka!

Om ni vill ha något att anteckna så kan ni skriva upp att jag har 44 myggbett på mina ben som jag kliar sönder och får snart panik....................


sommarlov = dålig uppdatering

innan jag drar till stranden får ni världens bästa låt just nu :D!


sommartider hej hej

skolavslutningen va kanon på kvällen åkte jag och mina fina vänner till pviken sen till parken. Jätte bra kväll :)

Dagen idag började med att jag tvingade lisen att följa med mig till bergacentrum för att köpa balsam och snäll som hon är så gjorde hon ju det, hon följde med mig hem och vi tittade harry potter och solade. Lisen åkte och jag skämmdes när jag satt och tittade på bröllopet så jag åkte iväg och träffade tjejerna och gjorde upp picknik och överasskade thelma. Efter kubb och fotboll blev det att sitta och spela kort på lisens altan.

'imorgon ska jag till gotland och är borta i tre dagar men sen blir det bra uppdatering, lovar nästan! :D



hähä, ni är underbara!


sorrrrrryyyy

har inte hunnit med bloggen nånting på sista tiden. Har hänt så himla mycket och fint väder är det också.

Idag va det iallafall klassensdag och vi spelade brännboll,fotboll och käkade glass sen fick vi åka hem. Cyklade in till stan med ellen fick med mig en kavaj och lösögonfransar hem. Nu har jag stekt ute i solen en stund och nu kommer snart agnes och ellen som ska sova här innan eftersom imorgon är det skolavsluting! :D




blöta på liseberg i lördags! (y)


o u t f i t


leggings - jc
t-shirt - ginatricot

8 dagar <3

skolan idag va helt okej. Efter skolan stack jag och agnes in till stan. Tittade lite skolavslutings prylar (h) . Kom hem för ett tag sen ska bara äta och sen träffa agnes igen och dela ut våra barnvakts lappar.

Imorgon har vi sovmorgon till elva och det är ju ett stort plus!


o u t f i t


sammetsleggings -bikbok
svart/vit randig tröja - ginatricot

triangeltuneringen

som rubriken lyder så va det trinangeltunering och vi va cheerleaders :D ! Tyvärr gick det inte lika bra detta året men vi va faktiskt värdiga vinnare egentligen eftersom dom drog bort några poäng för svärdommar -.- ... Jag har varit arg men glassen gör mig glad. Ikväll ska jag iväg och träna med ellen,natta & johanna! :)




sommar och sol


bara föratt det regnar nu............

o u t f i t


frisyren är den finaste på länge
strandoutfiten
pösig gultröja - hm
shorts - bikbok

stranden

vaknade hos lisen. Vi satte oss på hennes balkong och åt frukost. Jag åkte hem och åkte nästa sirekt till p-viken med agnes,lisen,ellen,josefine,emma & emelie. Det blev inte stranden så länge utan vi åkte till zorbas och käkade, sen självklart va ellen tvungen att putta i mig i vattnet efteråt så nu ska jag snart hoppa in i duschen efter att jag har klippt gräset.


skit snygg backslick bild på mig och ellen bara för att jag är arg på henne (y)


försenat. lisens konfimation




härlig lördag

igår blev det jätte mysigt, det va hur varmt som helst i vattnet så självklart badade jag också, hihi :)

Idag vaknade jag tidigt av att solen lyste in i mitt rum så ja gick ut och satte mig i solen och väntade tills lisen vaknade då vi åkte till p-viken med ellen,emma,josefine & jenny och där har jag tillbringat min dag. Nu ska jag snart iväg och äta sen ska jag iväg och träffa lisen,jocke & erik och sen sova hos lisen så vi hörs imon.


bild från igår
lisen,agnes,jag,josefine <3


nu åker jag, ciaaaooo

hann ta lite bilder iallafall.

köpen för idag:


ny skolavslutningsklänning

volang linne - ginatricot

blus - hm


hann även städa gareroben nyss :D

bad update

förlåt för jätte dålig uppdatering men hinner verkligen inte med datorn när det är såhär fint väder :D!

I onsdags så va jag med ellen och vi gjorde egen glass som blev skit äcklig haha, tittade dear john också, bra men trodde den skulle vara ännu bättre asså! På kvällen va jag ute och gick med lisen en stund.

Igår så va jag med agnes vi stekte och åt, vi träffade ellen och köpte glass. Jag och ellen åkte senare vidare till ute friskis lite små mysigt sådär, åkte och badade tillsammans med henne,emma,josefine,eric och oscar innan jag åkte hem och skrev klart mitt reportage.

Idag va skolan nästan bra faktiskt. Efter skolan åkte jag,agnes och ellen in till stan. hittade lite grejer faktiskt. Va på premiären på ben&jerrys också. Jag menar vem tackar nej till gratis glass?
Nu har jag ätit tacos och ska snart iväg på grillning med några.


tacooos i skolan

Kommer mer bilder nånannan dag men hinnenr verkligen inte nu.


i walking on sunshine

super fint väder är det just nu, hoppas det håller i sig hela dagen för då kommer jag va överlycklig. Sommarn kanske hinner komma till skolavslutningen iallafall :D

Efter skolan ska jag träffa ellen och hon ska hjälpa mig med mitt reportage har jag bestämt (y)

HA DET BRA! (y)


o u t f i t


blommiga shorts - åhlens
vit långärmad - ginatricot

ben&jerrys

träningen gjorde verkligen susen igår så idag va allt som vanligt igen. EFter skolan stack jag och ellen och köpte ben o jerrys sen cyklade jag direkt till lisen och pluggade. Vi hann sova en stund också innan jag åkte hem och åt. Nu sitter jag här med favoriten halfbaked och tittar bloggar. Snart börjar sista avsnittet av desperata hemma fruar som man bara inte får missa :(